Læserengagerende referencer - Mogensen, Tine Engel (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2019)
Anmeldelse af: Rikke Andersen Kraglund: Kjærstad. Referencer i et forfatterskab. Aarhus: Aarhus Univer- sitetsforlag 2018, 340 sider.