H. C. Andersen i nye teoretiske og litteraturdidaktiske klæder? - Henkel, Ayoe Quist (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2019)
Anmeldelse af: Steen Beck: Læs Andersen! Inspiration til undervisere og studerende. København: U Press 2019, 216 sider.