Vi ville have alting til at flytte sig - Ipsen, Max; Mogensen, Tine Engel (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Jørgen Leth fortæller i interviewet “Vi ville have alting til at flytte sig” om det opbrud i kunsten, som ta’ blev et talerør for, om arbejdet i redaktionen og om, hvordan hans eget kunstneriske arbejde hænger sammen med tiden med ta’.