Det perfekte menneske - Leth, Jørgen (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Genoptryk af Jørgen Leths første udkast til filmen Det Perfekte Menneske (1967), der oprindeligt stod i ta’ 3.