What’s Happening, Baby? - Nielsen, Hans-Jørgen (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Den første artikel i ta’ 1 var Hans-Jørgen Nielsens programskrift “What’s happening, baby?”. Vi genoptrykker artiklen, hvor Nielsen for første gang skriver om attituderelativisme, som en indgang også til ta’ 8 ¾. ta’ 8 ¾ består desuden af artikler om selve tidsskriftet, om enkelte kunstnere, perioden og miljøet samt af personlige vidnesbyrd fra nogle af dem, der var med til at lave ta’.