FLERE BØRN PÅ SYRE NU! - Det kanoniske potentiale i 70’er-avantgardens børnebogsexil - Bukdahl, Lars (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Lars Bukdahl skriver sin helt personlige børnelitteraturkanon, som centrerer sig om syv 70’er avantgardister.