Tre Haiku - Andersen, Malthe Erslev (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Vi bringer rigtig børnelitteratur, litteratur skrevet af et barn: Malthe Erslev Andersen har bidraget med tre haiku til dette nummer, om et TV, et klaver og en lampe.