"A handsome volume" - Frost, Simon (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2007)
Via en gennemgang af de materielle omstændigheder omkring produktionen og udgivelsen af George Eliots roman Middlemarch (1871-72) foreslår Simon Frost en tilgang til litteraturen, som han kalder den litterære teksts sociologi, og som i højere grad end den traditionelle litteraturhistorie kan indkredse de gråzoner, hvor værkets semantiske og materielle aspekter glider over i hinanden.