Økonomisk demokrati: En økonomisk analyse af mål og midler - Nielsen, Niels Christian (Økonomi & Politik, 2026)
Ultimo 1972 kunne aktier i B & W's Skibsværft købes til kurs 144. Antallet af ansatte på det pågældende tidspunkt var ca. 3.600. Den samlede nominelle aktiekapital var 70 mio. kr., og markedsværdien af egenkapitalen var således 28.000 kr. pr. ansat. Ultimo 1975 var antallet af ansatte stadig ca. 3.600, men aktiekursen var 54. Markedsværdien af egenkapitalen var således ca. 10.500 kr. pr. ansat. Ultimo 1976 var kursen 212. Antallet af ansatte var ca. 2.600, og egenkapitalens markedsværdi var ca. 57.000 kr. pr. ansat.