Kønsdiskriminerende reklame - kommentarer til en empirisk undersøgelse - Blunch, Niels J.; Kristensen, Kai (Økonomi & Politik, 2026)
Rapporten Kønsdiskriminerende Reklame ¹) der er udarbejdet af en af Forbrugerombudsmanden nedsat arbejdsgruppe, har opnået en omtale, som kun sjældent bliver sådanne rapporter til del.