Udviklingen den internationale og den danske økonomi - * (Økonomi & Politik, 2026)
De vestlige industrilande er inde i et af de største konjunkturtilbageslag i efterkrigstiden. I 1980 steg bruttonationalproduktet i OECD-området, der omfatter USA, Vesteuropa og Japan, kun med 1 pct og 1981 ventes bedste fald nul vækst Tilbageslaget var i 1980 størst i UK og USA, men afmatningen har i løbet af 1980 bredt sig til hele området.