Velfærdsfordeling eller fordeling af arbejdskraft Lavindkomstkommissionens analyser af efter krigstidens uddannelsespolitik i Danmark - Mathiesen, Anders (Økonomi & Politik, 2026)
Med udgangspunkt den traditionelle opfattelse af uddannelse og den traditionelle velfærdsteoretiske myte om lighed gennem uddannelse skal kort præsenteres nogle hovedresultater fra Lavindkomstkommissionens uddannelsesprojekt (i det følgende LIKS-uddannelsesprojektet).