Kvindepolitiske perspektiver i Lavindkomst kommissionens arbejde - Haslebo, Gitte (Økonomi & Politik, 2026)
I denne artikel vil jeg gøre rede for valget af en række teoretiske indfaldsvinkler med henblik på at klargøre, hvilke konsekvenser disse valg har for en beskrivelse og analyse af kvinders stiling i samfundet 1970'ernes Danmark. I den 4-årige periode Lavindkomstkommissionen indtil nu har fungeret er der blevet tegnet et stadigt tydeligere billede af karakteren og omfanget af kvinders lavindkomstproblemer.