Planlægningsperspektiver i Lavindkomst kommissionens sekretariats arbejde - Kristensen, Hans (Økonomi & Politik, 1980)
I denne artikel vil der blive taget udgangspunkt i nogle af de centrale ideer vedrørende den danske centraladministrations planlægningsbestræbelser, som i 1975 fremkom i betænkning 743: Planlægningen i centraladministrationen.¹)Disse ideer vil blive sammenholdt med nogle af de erfaringer, der er indkommet i Lavindkomstkommissionens sekretariatsarbejde. Specielt vil de fordelingspolitiske aspekter i de offentliggjorte arbejdsnotater blive taget op til diskussion. Artiklen afsluttes med en opsamling af nogle hovedperspektiver for en mere fordelingspolitisk orienteret planlægningsindsats inden for eller i tilknytning til centraladministrationen.