Statens økonomiske styring af kommunerne Budgetsamarbejdet - Mikkelsen, Palle (Økonomi & Politik, 2026)
Budgetsamarbejdet mellem staten og kommunerne er i disse år gradvist ved at få den form og det indhold, som bl. a. perspektivplanerne fra 1971 og 1973 angav som en skitse til opnåelse af en mere effektiv styring af de samlede offentlige indtægter og udgifter.