Energi og udviklingslande - Laursen, Karsten (Økonomi & Politik, 2026)
Nærværende artikel er et forsøg på at give en kortfattet oversigt over energispørgsmålet og dets særlige betydning for udviklingslandene. Artiklen støtter sig bl.a. på Verdensbankens World Development Report 1981, hvortil henvises for yderligere detailer og supplerende synspunkter.