Dansk økonomi og EF. - Mathiesen, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
1. Det er nu godt 11 år siden Danmark blev medlem af EF, og selv om spørgsmålet om medlemskabet næppe vil blive ført helt til tops på den politiske agenda de nærmest kommende år, er diskussionen om medlemskabet og dets konsekvenser som bekendt langfra ophørt. Et belæg herfor er den samling opsatser om Danmark og EF som Folkebevægelsen mod EF udsendte i efteråret