De tøvende europæere: Danmark set fra Bruxelles - Leigh, Michael (Økonomi & Politik, 2026)
Hvert af de ti medlemslande Det europæiske Fællesskab har i tidens løb oparbejdet et ry, der svarer til deres opførsel i Fællesskabet.