Den forkerte danske opfattelse af EF - Skovmand, Sven (Økonomi & Politik, 2026)
Ved folkeafstemningen om EF i 1972 blev EF-samarbejdet stort set kun fremstillet som et økonomisk samarbejde af de folk, der gik ind for det. De politiske sider af samarbejdet blev bagatelliseret. EF tilhængerne mere end antydede, at de ikke var alvorligt ment.