Fred og frihed i Europa - Kirk, Kent (Økonomi & Politik, 2026)
Europas historie har indtil 2. verdenskrig været præget af talrige krige. Der har været krige mellem Frankrig og Tyskland, 1. verdenskrig involverede os alle og 2. verdenskrig blev den hidtil værste krig for menneskeheden. Altsammen uhyggelige kendsgerninger, der tilsammen danner billedet af det Europa, vi kender indtil 2. verdenskrig.