Hvem definerer de industrielle strategier Danmark? - Sidenius, Niels Chr. (Økonomi & Politik, 2026)
Nærværende artikel¹) diskuterer forholdet mellem økonomi og politik i bestemmelsen af de industrielle strategier i Danmark. Herunder fremlægges karakteristika i den industripolitiske beslutningsproces, ligesom betingelser for ændringer i forholdet mellem økonomi og politik berøres.