En politisk-økonomisk analyse af kommunernes folkebiblioteksudgifter - Thomsen, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
>>Folkebibliotekernes formål er at fremme oplysning, uddannelse og kulturel aktivitet ved at stille bøger og andet egnet materiale vederlagsfrit til rådighed.<<²).