Alternative producent/forbrugerparadigmers relevans for beskrivelsen af forbrugernes for skelligartede problemer samt for studiet af for brugerpolitik i Danmark - Jensen, Hans Rask (Økonomi & Politik, 2026)
Der findes næppe i noget samfund specielle forbrugerpolitiske problemer. Mere præcist kan man tale om, at nogle samfundsproblemer kan beskrives og analyseres ved hjælp af de værktøjer, som forbrugerpolitikkens teori anviser.