Arbejdsløshed og beskæftigelsespolitik i et regionalt perspektiv - Morsing, Georg (Økonomi & Politik, 2026)
<div class="min-h-8 text-message relative flex w-full flex-col items-end gap-2 text-start break-words whitespace-normal outline-none keyboard-focused:focus-ring [.text-message+&]:mt-1" dir="auto" tabindex="0" data-message-author-role="assistant" data-message-id="7ca060a3-31ad-4803-a880-1616c1038fff" data-turn-start-message="true" data-message-model-slug="gpt-5-6"> 1970'ernes arbejdsløshedskrise har i varierende omfang »ramt« forskellige erhverv og aldersgrupper, men hvordan er det gået med den regionale udvikling i arbejdsløsheden? Er de regionale arbejdsløshedsforskelle mindsket i takt med den generelle stigning i arbejdsløsheden siden konjunkturomsvinget i 1974?