Omlægningsønsker og plejepatientproblematikken - Madsen, Sven (Økonomi & Politik, 2026)
Indenrigsministeriet har udmeldt et plan tema, som lyder: »Alternativer til stationær sygdomsbehandling og bedre udnyttelse af ressourcerne inden for den ambulante speciallægebetjening<<.