Sundhedsøkonomi - en introduktion - Pedersen, Kjeld Møller (Økonomi & Politik, 2026)
Sundhedsøkonomi kan karakteriseres ved sine teoretiske indfaldsvinkler, ved sit bidrag til økonomisk teori og praksis samt ved de emneområder, som har været taget op til analyse.