De nøjsomme jyder og de krævende københavnere - Mouritzen, Poul Erik (Økonomi & Politik, 2026)
En undersøgelse af eventuelle regionale forskelle i befolkningens præferencer for offentlige udgifter er interessant udfra. flere synsvinkler.