Folketinget, organisationerne og demokratiet - Olsen, Erling (Økonomi & Politik, 2026)
Tiden løb fra dette nummer af Økonomi og Politik. Det skulle formentlig være trykt, lige inden typograferne gik i strejke, og udsendt, lige inden alt blev postkaos. Og så fusede overenskomstsituationen lige så stille ud, inden forfatterne fik sat deres penne til papiret. Det giver dem imidlertid en chance for at frigøre sig lidt mere fra det øjebliksbesemte og fundere over de strukturændringer, som er på vej. For mit vedkommende skal udsigtspunktet være folketingets og kikkerten den professionelle (i modsætning til den professorale) socialdemokrats.