Hvad blev der af præsident Reagans udbudsløsning? - Thorsen, Lisbeth J. (Økonomi & Politik, 2026)
Ronald Reagan blev i 1980 valgt til USA's præsident bl.a. i kraft af løfter om grundlæggende ændring af den økonomiske politik. Reagan's politik blev præsenteret som en revolutinær bevægelse tilbage til et præ-keynesiansk samfund. Ofte gentagne slagord var »An end to big goverment<< og >>Get government off the back of the American people«<. Den nye teori blev præsenteret som et opgør med den keynesianske makroteori, hvor produktionen tilpasses efterspørgslen.