Den økonomiske faktor i regeringens popularitet - en oversigt - Paldam, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Det har ofte været diskuteret, hvor meget en regering kan påvirke sit valgresultat ved hjælp af den økonomiske politik. Dette spørgsmål har to aspekter: Al Hvor meget kontrol har regeringen overhovedet over den økonomiske udvikling?