Forskningsevaluering og publikationstællinger - Andersen, Heine (Økonomi & Politik, 2026)
Kan værdien af forskningsresultater opgøres gennem måling af publikationsmængde? Dette principielle spørgsmål trænger til en afklaring på baggrund af den aktuelle debat om forskningsevaluering. Senest har DVU sine besøgsrunderapporter gentagne gange pointeret vigtigheden af indførelse af kvantitative produktivitetsmål, ud fra rapporterede publikationsfrekvenser.