Danske genopbygningsproblemer 1945-1947 - Gelting, Jørgen H. (Økonomi & Politik, 2026)
Professorudvalgets betænkning (1945) afsluttet 1. maj 1945 - om økonomiske efterkrigsproblemer pegede på forventede store forskelle på både den internationale og danske økonomiske situation tiden efter henholdsvis den første og den anden verdenskrig.