Forord - Andersen, Svend (Økonomi & Politik, 2026)
På det seminar om Marshall-planen, som det industrihistoriske projekt afholdt i juni 1987, 40 år efter udenrigsminister George Marshalls historiske tale på Harvard Universitetet den 5. juni 1947, fremlagde en række udenlandske og danske kapaciteter deres vurdering af planens forudsætninger, indhold og økonomisk politiske resultater. Disse foredrag og tilknyttede diskussionsindlæg gengives i dette særnummer.