Den offentlige sektors organisation - Johansen, Olaf (Økonomi & Politik, 2026)
Den offentlige sektor Danmark har mange tusinde forskellige opgaver i flere tusinde institutioner. F.eks. statslige, amtskommunale, kommunale og fælleskommunale institutioner, andelsselskaber, aktieselskaber, selvejende institutioner foreninger, arbejdsløshedskasser fonde og lignende.