Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Fra Danmarkshistoriens begyndelse og det vil sige fra Ansgars dage - har Europa været et dilemma for dansk politik. Vi har været spændt ud mellem fordelene ved samkvem og frygten for dominans og underkastelse. I nyere tid med dens demokratiske folkelige deltagelse har dilemmaet udfoldet sig som en vis splittelse mellem politikernes tøvende integrationsvillighed og befolkningens skepsis.