Økonomisk kronik, 2. halvår 1993 - Fænge, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Opsvinget USA har vist sig at være stærkere end forventet efterårets økonomiske kronik. Også i en række lande Europa har aktiviteten været noget stærkere end antaget. Dette gælder dog ikke Tyskland, hvor det økonomiske tilbageslag har været lige så stærkt som forventet. I Japan har aktiviteten som forventet udviklet sig svagt.