Cliometri: Genialitet eller galskab? - Olesen, Finn (Økonomi & Politik, 2026)
1. I en kommentar til Kærgård & Henriksen (1994) i anledningen af tildelingen af Nobelprisen i økonomi i 1993 til de to amerikanske økonomisk historikere Douglass C. North og Robert W. Fogel sætter Perregaard (1994) et spørgsmålstegn ved den ubetingede relevans af den rene cliometriske tilgang til en analyse af økonomisk historiske problemstillinger.