EU Lobbying: Innflytelse og demokrati - Andersen, Svein S.; Eliassen, Kjell A. (Økonomi & Politik, 2026)
Forsøk på å påvirke EUs beslutningsprosess har økt kraftig siden slutten av 80-tallet. Denne artikkelen beskriver utviklingen av lobbying EU, mulige årsaker til dette og virkninger for innflytelse og demokrati EU.