Effekten af udenlandske opkøb på udviklingen af danske virksomheder - Pedersen, Torben; Valentin, Finn (Økonomi & Politik, 2026)
Igennem det seneste årti er omfanget af opkøb af virksomheder på tværs af landegrænserne steget meget kraftigt. Det gælder såvel i Danmark som globalt.