Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Bogens titel »Praktiske råd ved forandring afvikling udvikling på arbejdspladsen<< indeholder ikke den forventede adskillelse af ordene forandring, afvikling og udvikling ved hjælp af hhv. et komma og et»og«. Hensigten hermed er at tilkendegive, at de tre processer hører tæt sammen. Det er nemlig forfatternes opfattelse, at det der er gyldigt i forbindelse med afvikling, også er det ved andre former for forandring