Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Denne bog opfylder med sit begrænsede omfang og sit sigte mod især gymnasiet ikke det store behov for en samlet fremstilling af dansk udenrigspolitik efter 1945, men den er et interessant bidrag og opsamler og diskuterer en hel del af de senere års monografier og artikler om emnet. Med sin velskrevne og stedvist åbent spørgende form og med smagsprøver fra primærmaterialet og enkelte tolkninger er den utvivlsomt et rimeligt oplæg i undervisningen Karakteren af oplæg ikke egt. lærebog, fremgår også af den meget kortfattede litteraturliste og af5 små teoridele, som forudsætter en hel del lærerkommentarer, hvis de skal være acceptable. I øvrigt drejer en af teoridelene sig om EU-beslutningssystemet i praksis.