Økonomisk kronik 2. halvår 1995 - Fænøe, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Forventningerne til væksten i OECD-landene (excl. Japan) år er nedjusteret betydeligt siden efterårets økonomiske kronik, og der ventes nu vækstrater størrelsesordenen 12%, hvilket er ca. 1% lavere end forventet i efteråret.