Økologi, etik og økonomerne - Kærgård, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
Når man diskuterer økologi, miljø og lignende emner, har økonomer mange kredse et dårligt ry De står tit som repræsentanter for de mest materialistiske holdninger Økonomi er en niche af samfundslivet, hvor kroner og øre er eneherskende. Relativt karakteristisk er vel professor dr.teol. Ole Jensens synspunkter...