Rammerne for økonomisk politik og Maastricht-traktaten - Kjeldsen-Kragh, Søren (Økonomi & Politik, 2026)
Et centralt formål med økonomisk teori er at belyse stabiliseringspolitikkens muligheder. Problemstillingen har derfor generel interesse, men det er klart, at den har helt særlig interesse i forbindelse med planerne om at lave en økonomisk-monetær union i EU.