Resultatløn i den offentlige sektor - Bregn, Kirsten (Økonomi & Politik, 2026)
Med Finansministeriets og Kommunernes. Landsforenings udspil til overenskomstforhandlinger er der lagt op til, at resultatløn skal udgøre en del af det fremtidige lønsystem for offentligt ansatte.