Økonomisk kronik, 2. halvår 1996 - Fænge, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Den internationale økonomiske udvikling er forløbet overensstemmelse med forventningerne efterårets økonomiske kronik. I Japan nåede væksten op på godt 3,5%, mens USA og England opnåede en vækst i størrelsesordenen 2,5%. I de store kontinentaleuropæiske lande blev væksten som forventet lavere Tyskland og Frankrig opnåede en vækst på knap 1,5%, og i Italien blev væksten på kun godt 0,5%.