Amsterdamtraktaten og beskæftigelsen - Hofman, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Amsterdammødet og Amsterdamtraktaten tog fat på et vigtigt emne, som hidtil har været et stedbarn i EU-sammenhæng, nemlig beskæftigelsesudviklingen.