Regionale vækstmønstre i Danmark - Fenlev, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Den regionaløkonomiske debat har i de senere år fokuseret på den uensartede udvikling i forskellige dele af Danmark. Diskussionen er bl.a. udsprunget af den afdæmpede økonomiske udvikling i f.eks. Bornholms og Storstrøms amter kontra den meget positive udvikling i Midt- og Vestjylland. Hertil kommer den stadige debat om årsagerne til de økonomiske og strukturelle problemer i hovedstaden.