Modeldebat påny - Olesen, Finn (Økonomi & Politik, 2026)
Med jævne mellemrum blusser den danske debat omkring anvendelsen af økonometriske modeller i den økonomisk politiske analyse og rådgivning op. Denne tendens er naturligvis ikke blot et specielt dansk kendetegn. Dog er den internationale diskussion i forhold til den danske ofte præget af også en inddragelse af overordnede metodologiske aspekter og overvejelser.