Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Peter Christensen, der er afdelingschef i Rigsrevisionen, har skrevet en fremstilling af dels de regler og procedurer, der gælder for statsrevisorernes og Rigsrevisionens virksomhed, dels af hvordan disse fungerer i praksis – herunder hvilke uformelle normer og sædvaner, der er dannet. Begge institutioners forhold til deres omgivelser, herunder ministrene og administrationen, spiller en betydelig rolle i fremstillingen. Tillige diskuteres også forholdet til interne revisorer, private revisorer og kommunernes revisorer. Endvidere behandles også samarbejdet med EU-revisionen og andet internationalt samarbejde. Endelig kan det nævnes, at fremstillingen også sammenligner med tilsvarende institutioner og forhold i andre lande.